Postări populare

miercuri

PROTOCOALELE de vindecare energetică. Terapii alternative online (la distanță)

Terapii alternative online (terapie la distanță):

Ritualuri energetice, terapie reiki, terapia cu raze vindecătoare, coaching terapeutic, terapie pentru eliberare și vindecare emoțională, terapie pentru sănătate și o stare de bine!

Tel: 0747-080238 sau 0747-080239; E-mail: horareiki@gmail.com

PROTOCOALELE RAZEI VINDECĂTOARE: TERAPIE PENTRU SĂNĂTATE, ÎNCREDERE, ARMONIE ȘI ECHILIBRU MENTAL-EMOȚIONAL.

Adevăratul drum spre starea ta de bine!!!

Ședințe de terapie online și protocoalele emo-energetice, ale razei vindecătoare, pentru vindecare energetică-holistică, eliberare emoțională, relaxare la nivel celular, pentru deblocarea, curățarea și re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centri energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative, a frustrărilor și a traumelor trecutului. Vindecarea energetică a multor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!

Rezultatul? Sănătate fizică și emoțională, relații potrivite, prosperitate și succes!
Ședințele de terapie energetică și protocoalele de tratament se pot realiza online, de la distanță, oriunde te-ai afla!
 
EXISTĂ MAI MULTE VARIANTE DE TERAPIE ENERGETICĂ ONLINE, PRECUM ȘI MAI MULTE VARIANTE DE PROTOCOL EMO-ENERGETIC COMPLEX, DAR SE POT CREA ȘI PROTOCOALE PERSONALIZATE, ÎN FUNCȚIE DE PROBLEMELE CU CARE TE CONFRUNȚI:
 
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238, 0747-080239 sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți sănătatea, starea de bine și încrederea! CURAJ! Detalii și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică raza vindecătoare, autor al cărții ”Raza vindecătoare”.
 
RITUALUL ENERGETIC DE 7 ZILE-REȚETA COSMICĂ PERSONALIZATĂ. 

RITUAL energetic de deblocare (dezlegare), curățare și re-echilibrare a elementelor: apă, aer, foc și pământ. Ritualul se realizează de la distanță, pentru tine, oriunde te-ai afla! Ritualul se desfășoară pe o perioadă de 7 zile. 

Dizolvarea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin propriile gânduri, traume, frustrări sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Nu-ți găsești liniștea? Pare că drumul pe care ai apucat, nu este drumul tău? Îți dorești din nou relații armonioase cu cei din jurul tău? Ai nevoie de suport spiritual? Te pot ajuta să ajungi din nou la echilibru!

În perioada în care noi vom realiza pentru tine ritualul de dezlegare și re-echilibrare a elementelor, TU vei primi și vei lucra timp de 7 zile cu REȚETA COSMICĂ PERSONALIZATĂ.
Astfel, îți vei alinia vibrația energetică, la vibrația Universului! Vei dizolva mult mai ușor stările de supărare și teamă, traumele și frustrările din trecut. Vei atrage spre tine persoanele potrivite, care să te înțeleagă și să te iubească așa cum ești! Te vei împăca cu destinul tău și vei reuși cu succes să-ți duci la îndeplinire scopurile tale personale și profesionale!
Rețeta cosmică personală se calculează pe baza datei de naștere și a rezultatelor măsurătorilor energetice, pe baza fotografiei personale (o fotografie cât mai recentă!).
Vei primi șirul de numere care reprezintă spirala ta cosmică, precum și exercițiul pe care va trebui să-l faci singur/singură, timp de 7 zile consecutive, pentru alinierea spiralei tale personale la spirala cosmică de energie! Rezultatele? Liniștea interioară, relaxare, echilibrul elementelor (apă, foc, aer, pământ) și apropierea de Univers! Stare de pace interioară, armonie în relații și succes profesional! Rețeta cosmică personală se integrează în șirul lui Fibonacci și este un dar al razelor magice vindecătoare și a Legii atracției universale!
Trimite o fotografie și data nașterii, îți voi calcula șirul tău de numere cosmice și apoi îți voi trimite rețeta personală, însoțită de exercițiul personalizat. De asemenea, vei primi cadou, cartea ”Raza vindecătoare: ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală”, în format electronic (PDF).
Costul acestui ritual este de 500 lei (100 Euro). Detalii la 0747080238 Sau pe WhatsApp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Recâștigă-ți demnitatea de OM ! CURAJ! Detalii la tel: 0747-080238.

PROTOCOLUL DE 21 DE ZILE. Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Reducerea durerilor și/sau vindecarea definitivă a unor boli. Timp de 3 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul ședințelor de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! De asemenea, vei beneficia și de ședințe RESTART cu raze magice vindecătoare (video pe whatsapp). În total vei beneficia de 6 ședințe de terapie, care vor avea darul să-ți refacă starea de bine și de sănătate, să-ți redea încrederea în tine și pofta de viață! Costul acestui protocol de tratament energetic este de 1500 lei (300 euro). În acest cost, vei primi și Rețeta cosmică personalizată, dar și cartea ”Raza vindecătoare” în format electronic (PDF), un ghid de autotratament și vindecare cu energie universală. Detalii la tel: 0747-080238 sau 0747-080239 (terapeuți: maestru Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare” și Ioana Lavinia Baciu, maestru NLP: terapie pentru vindecare emoțională).

Terapie NLP Energy și EMI (eye movement integration) pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor energetice, fixate pe relațiile personale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!
Ceva nu este în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?
charles deluvio rRWiVQzLm7k unsplashNu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Pe parcursul terapiei vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica NLP Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii și programare la tel: 0747-080239. Costul programului de coaching terapeutic și eliberare emoțională este de 1500 lei (300 euro) și include 5 ședințe online. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 4 săptămâni. Te aștept cu drag!
 
Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active 
Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp), pe parcursul a 4 săptămâni, o serie de 4 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Cost 1500 lei (300 euro). Detalii și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.
 
Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP în Alba Iulia sau online (la distanță, oriunde te-ai afla!); programare la tel: 0747-080238. 
Terapia cu raze vindecătoare, terapia reiki și NLP Energy ajută la alinarea durerii sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:

1. Migrene, cefalee, amețeli.
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotență
6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, insomnie
10. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
11. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
12. Dificultăţi de învăţare, dislexia
13. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
14. Probleme ortopedice, gonartroza
15. Dereglări ale sistemului nervos central
16. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
17. Disfuncţii ale ţesutului conectiv (fascia)
18. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
19. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
20. Depresie, anxietate, astm bronsic
21. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
22. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale 
23. Lumbago acut, lombo-sciatică, spondiloze, discopatii
24. Diverse afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).

Lista poate continua. Importante sunt următoarele:
Persoane cu diferite dureri și afecțiuni "duse în spate" de ani de zile, au scăpat de dureri în doar câteva ședințe.

Merită încercat cu încredere!Poza cabinet 1

De obicei, mulți oameni sunt sceptici sau reticenți în ceea ce privește șansele de reușită ale terapiilor reiki, raza, nlp energy și nici nu este de mirare, atâta vreme cât, ani de zile, n-au reușit să se vindece altfel. De aceea zic și insist: încercați cu încredere, șansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveți încredere în lumină și energie! La urma urmei, acestea sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a funcționa optim și sănătoși!!! Practic, nu există limite în ceea ce privește forța binefăcătoare a tratamentelor bioenergetice, reiki și raza. Ele sunt adecvate indiferent de afecțiune și nu prezintă reacții adverse sau contraindicații. Nu facem "minuni", dar miracolul poate să apară acolo unde și când te astepți mai puțin!!!
Tratamentul cu raze vindecătoare, NLP Energy, EMI și Reiki se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate, dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia. 

Programare la tratamente în Alba Iulia sau online (de la distanță), la tel: 0747-080238 sau e-mail: horareiki@gmail.com.
Vă doresc multă sănătate și bucurie!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu