Postări populare

sâmbătă

Terapie reiki și de eliberare emoțională, online

Medicină complementară și alternativă, Alba Iulia.
Tratamente cu bioenergie (Raza vindecătoare) și terapie craniosacrală, hipnoză și terapii de eliberare emoțională NLP (antistres), Alba Iulia, tel: 0747-080238 sau 0747-080239.
De ajutor în tratarea durerilor de cap, spate, umeri, brațe, picioare, în afecțuni ale sistemului osos, muscular și articular, în diverse afecțiuni ale organelor interne, în echilibrare mental-emoțională.

De ajutor în combaterea stărilor de anxietate, depresie și angoasă, în eliminarea energiilor negative. Gândește pozitiv, creșteți imunitatea și alege sănătatea în cel mai natural mod posibil! Cu prietenie, Horațiu, maestru Radionic-Reiki, fondator al tehnicii energetice "Raza vindecătoare". Mai multe detalii pe http://www.razavindecatoare.ro/terapie-la-distanta

Numai pe baza de programare la tel: 0747-080238, in Alba Iulia, jud. Alba

RAZA VINDECĂTOARE: Cea mai nouă și mai profundă terapie energetică manuală!





TERAPII ENERGETICE ȘI DE ELIBERARE EMOȚIONALĂ, ONLINE-LA DISTANȚĂ, ORIUNDE TE-AI AFLA!
1. Protocolul emo-energetic, al Razei vindecătoare, de 30 de zile, pentru dezlegarea și re-echilibrarea elementelor: apă, aer, foc și pământ și energie. Curățarea, echilibrarea și vindecarea chakrelor (cei 7 centrii energetici). Vindecare holistică la nivel de corp-minte-suflet. Dizolvarea emoțiilor negative și a traumelor trecutului. Vindecarea unor afecțiuni de ordin fizic și emoțional. Restart la nivel celular! Cea mai completă și complexă terapie alternativă!
Rezultatul? Sănătate, relații potrivite, prosperitate și succes!
Ritualul se realizează online, de la distanță, oriunde te-ai afla! Ritualul și transmisiile energetice se desfășoară pe o perioadă de 30 de zile. În această perioadă vei beneficia de o serie de 15 ședințe de terapie online, (10 ședințe de terapie bioenergetică, cu raze magice energetice vindecătoare și 5 ședințe NLP de eliberare emoțională, pentru a ne asigura că tot ceea ce a fost afectat în plan fizic și emoțional, va funcționa din nou la un nivel optim-sănătos!). La aceste 15 ședințe vei participa activ, ne vedem pe whatsapp, rezolvăm problemele de sănătate fizică și emoțională.
Ruperea cordoanelor energetice negative, curățarea aurei energetice, eliminarea energiilor negative și eliberarea de emoții puternice rezultate din frustrare, teamă, traume sau relații nepotrivite din trecut. Indiferent că elementele care te compun (apă, aer, foc și pământ) ți-au fost legate prin gândurile rele ale celorlalți, prin invidia oamenilor, prin propriile gânduri sau emoții pe care nu le-ai putut stăpâni altfel, acestea toate vor fi dezlegate și re-echilibrate, astfel încât tu să poți funcționa din nou optim sănătos, să poți avea din nou relații armonioase, să poți realiza tot ceea ce ți-ai propus, să ai o viață plină de abundență și prosperitate, conform cu spiritul care te guvernează!
Simți că nimic nu mai merge cum trebuie? Ai sentimentul unui puternic blocaj energetic fixat pe relații, bani, carieră sau sănătate? Te putem ajuta să ajungi din nou la echilibru! Detalii la 0747080238 Sau pe Whatsapp la același număr. Nu lăsa viața să-ți fie ca o salcie bătută de vânt! Eliberează-te! Recâștigă-ți demnitatea de OM! CURAJ! Detalii, costuri și înscrieri la tel: 0747-080238. Horațiu-Flaviu, maestru reiki, maestru în tehnica energetică a celor cinci raze și Ioana Lavinia, maestru NLP, master în terapii de eliberare emoțională.
2. Tratamente pentru eliberare emoțională și eliminarea blocajelor fixate pe relațiile personale, pe carieră, sănătate sau finanțe personale. Terapie la distanță (online). Adevărul despre tine!
Ceva nu e în regulă la serviciu sau acasă? Simți că ești la capătul puterilor? Nu-ți găsești liniștea și pacea interioară? Există în viața ta trecută evenimente și situații care te-au traumatizat, te-au umplut de frustrări și ți-au creat blocaje în prezent? Există persoane care nu te înțeleg și-ți tulbură viața de familie? Ți-ai pierdut curajul de a spune și a face ceea ce îți dorești cu adevărat? Vrei să afli care este misiunea ta personală?
Nu reușești încă să găsești persoana potrivită pentru tine, care să te iubească și să-ți aducă bucurie în viață? Ai senzația că energiile negative ți-au acaparat viața? Nu poți ieși din starea de anxietate sau depresie? Îți faci prea multe griji, gândurile negative nu-ți dau pace și-ți provoacă insomnie? Nu știi încotro să-ți îndrepți pașii? Ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, să te asculte și să te ghideze spre lumină. Eu te pot ajuta! Vom face împreună 6 ședințe în care voi realiza pentru tine, cele mai profunde și mai eficiente exerciții destinate echilibrării mental-emoționale. Tehnica E.M.I (mișcările ochilor, ghidate de terapeut, vor avea ca efect echilibrarea emisferelor cerebrale și depășirea situațiilor frustrante/traumatizante din trecut sau prezent). Ședințe de HIPNOZĂ și transe hipnotice active, pe parcursul cărora vei conștientiza clar ce anume te împiedică să-ți trăiești viața așa cum vrei. Tehnica E.F.T. Energy va avea ca efect eliminarea energiilor negative rezultate din emoțiile negative și din evenimentele traumatizante, va elimina restricțiile și durerile din corp, care au rezultat în urma dezechilibrelor emoționale. De ce să mai suferi? La urma urmei, ești cea mai importantă persoană! Dacă tu ești bine, totul în jurul tău este bine! Ieși de sub carapace! Ai încredere în tine! Trăiește liber!
Terapeut: Ioana Lavinia Baciu, maestru în programare neurolingvistică, autoare a cărților de dezvoltare și transformare personală ”Împlinește-ți destinul!”, ”Ghidul relațiilor” și ”Tehnici de împlinire a dorințelor”. Detalii, costuri și programare la tel: 0747-080239. Ședințele de terapie au loc online, telefonic și video, (pe WhatsApp, la aceleasi numar de telefon) și se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 4 săptămâni. Te aștept cu drag!
3. Terapie energetică online-la distanță (Reiki și Raza vindecătoare)
Vindecarea energetică a unor disfuncții fizice sau mental-emoționale. Reducerea durerilor și/sau vindecarea definitivă a unor boli. Timp de 4 săptămâni, vom face terapie online (ne auzim la telefon, ne vedem pe whatsapp) și în timpul celor 10 ședințe de bioenergie, dizolvăm blocajele din câmpul energetic, blocaje care au dus la boală și suferință. Îți voi seta pozițiile de tratament și voi lucra prin mâinile tale! Detalii și costuri la tel: 0747-080238, maestru reiki Horațiu-Flaviu, autorul cărții ”Raza vindecătoare”.
4. Ședințe de hipnoză, regresii temporale, vindecarea trecutului personal, transe hipnotice active
Află unde sunt blocajele! Accesarea subconștientului prin transe hipnotice va avea darul de a scoate la lumină adevărul tău personal. Cine ești? Care este adevărata misiune pământeană? Cum să-ți faci ordine în gânduri și emoții? Vom face împreună, online (pe whatsapp) o serie de 4 ședințe de hipnoterapie și meditații hipnotice ghidate. Detalii, costuri și înscrieri la tel: 0747-080239. Maestru NLP, Ioana Lavinia Baciu.
5. STOP IMPOTENȚĂ ! Tratamente bioenergetice Reiki și Raza vindecătoare pentru stoparea impotenței. Nu este cazul să mai suferi și să-ți faci inimă rea! Nu este cazul să crezi că ea te va părăsi pentru asta! În doar câteva ședințe de terapie energetică, impotența va dispărea ca prin minune! Alege să fii sănătos și să trăiești într-un cuplu fericit! Ședințele de tratament se pot realiza la distanță, oriunde te-ai afla! Dacă te confrunți cu o astfel de situație neplăcută, ai încredere și sună la telefonul afișat. Te voi ajuta să depășești această stare și să-ți refaci viața pe care o dorești! Tratamentul constă într-o serie de 10 ședințe. Terapie online (la distanță) sau la Cabinet de terapie bioenergetică la Alba Iulia. Detalii și costuri la tel: 0747-080238
6. STOP INFERTILITATE! Tratamente alternative Reiki și NLP-vindecare emoțională.
Infertilitatea este o afecțiune complexă care are cauze multiple. Poate apărea la femei, bărbați, dar și în cazul cuplurilor și se numește chiar ”infertilitate în cuplu”. Atunci când medicii nu reușesc să depisteze o cauză medicala internă sau externă a incapacității de a concepe copii, ei suspectează cauzele emoționale sau psihologice, ca stând la baza acestor probleme. În general, medicii recomandă investigarea cauzelor de natură emoțională, atunci când au de-a face cu ceea ce se numește infertilitate din cauze inexplicabile sau necunoscute.
Infertilitatea, în epoca modernă, a devenit si o problemă a stilului de viață epuizant, care-și pune amprenta asupra psihicului. Așa iau naștere bolile somatice, care se dezvoltă pe baza unor factori emoționali, care influențează starea de sănătate. Factorii emoționali care duc la apariția infertilității sunt:
- traume emoționale puternice (pierderea cuiva drag, divorț, deces, traume din copilărie etc.)
- tensiuni în cuplu și în cadrul familiei extinse (relațiile cu părinții, cu frații/surorile, socrii);
- situații stresante la serviciu, la firmă etc.
Cum te putem ajuta?
În cazul în care există suspiciunea de infertilitate pe baze spiritual-emoționale, se poate face o serie de ședințe de eliberare emoțională, însoțite de terapia reiki și coaching cu re-programare neuro-lingvistică. Astfel, se vor elimina restricțiile din zona diafragmei plexului solar și a diafragmei pelviene, se va detensiona sistemul nervos central și se va conștientiza cauza infertilității. În paralel, se va face tratament pentru vindecarea emoțională și pentru fertilitate. Pozitivitate, încredere, reușită! Protocolul de vindecare constă într-o serie de 10 ședințe de bioenergie și 5 ședințe de re-programare neuro-lingvistică.
Terapie reiki, raza vindecătoare, craniosacrală, ședințe de coaching therapeutic cu NLP în Alba Iulia sau online (la distanță, oriunde te-ai afla!); Detalii, costuri și programare la tel: 0747-080238 sau 0747-080239.

CE ESTE TERAPIA CRANIOSACRALĂ? 

Terapia Craniosacrală este o terapie blândă care are ca scop intensificarea activităţii sistemului cranio-sacral, adică locurile în care funcţionează creierul şi măduva spinării.

Terapia Craniosacrală este o metodă blânda si neinvaziva de evaluare şi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare, de auto-vindecare şi mecanismul individual de însănătoşire naturală şi disipare a efectelor negative.

Este tot mai mult folosită in scop preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar şi a rezistenţei la îmbolnăvire.

Terapia Craniosacrală ajută la alinarea durerii şi la vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:

  1. Migrene şi dureri de cap
  2. Dureri cronice de gât, mâini, spate și picioare
  3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
  4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
  5. Stres post traumatic
  6. Disfuncţii post chirurgicale
  7. Oboseala cronică
  8. Boli ale copilariei
  9. Colici
  10. Dureri lombare si cervicale, în general dureri de spate, dureri ale coloanei vertebrale
  11. Dificultăţi de învăţare, dislexia
  12. Scolioză
  13. Probleme ortopedice
  14. Dereglări ale sistemului nervos central
  15. Deterioare a funcţiilor de coordonare motorie
  16. Disfuncţii ale ţesutului conectiv
  17. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
  18. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
  19. Depresie și anxietate
  20. Dificultăţi emoţionale
  21. Insomnie, impotență
  22. Recuperare după accidente vascular-cerebrale

şi multe altele.

Pentru a beneficia de efectele minunate si benefice ale terapiei craniosacrale-metoda Upledger in Alba Iulia, va puteti adresa cabinetului nostru de intretinere corporala, la tel: 0747-080238, terapeut craniosacral si bioenergoterapeut: Horatiu Flaviu. E-mail: horareiki@gmail.com

Terapia Cranio-Sacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia. 

Cum functionează Terapia Craniosacrală?

La fel ca pulsul cardiac în cazul sistemului cardiovascular, sistemul CranioSacral are un ritm ce poate fi simțit în intregul corp, datorită producției și absorbției de lichid cefalorahidian (care are rol de hrănire și de eliminare a toxinelor din corp.). Acesta se numeste ritm craniosacral (care poate fi simțit de către palmele terapeutului, în întreg sistemul, de la cap până la osul sacru). În condiții optime de sănătate, o persoană sănătoasă are un puls craniosacral situate între 8 și 12 pulsații/minut. 

Prin perceperea pulsului craniosacral, terapeutul poate simți în ce zonă a corpului există restricții în acest sistem, aplicând apoi tehnici manuale blânde, pentru a le elibera. Scopul este acela de a atinge starea de echilibru la nivelul sistemului nervos central. Lichidul cefalo-rahidian lubrifică, hrăneste si detoxifică sistemul nervos central; de aceea, ajutând la restabilirea libertății sale de miscare, la nivelul membranelor din jurul sistemului nervos central (cap și coloană vertebrală), terapia CranioSacrală ajută corpul să-și restabilească un mediu sănătos de funcționare. Ea poate ușura o gamă largă de disfuncții, de la dureri cronice și accidente, până la afecțiuni neurologice, dar poate fi folosită și în mod preventiv.

Pacientul stă întins pe masa de masaj, îmbracat în haine lejere, iar terapeutul evaluează (prin metode specific de detectare) unde sunt restricții în corp și aplică tehnicile pentru obținerea corecțiilor și eliberarea tensiunilor, stimulând procesul natural al corpului de autovindecare.

În urma tratamentului, se ajunge la armonie si relaxare. Terapia este benefică la toate vârstele (copii, mămici, tătici, bunici).

Efecte generale:

  • stimulează procesul natural de auto-vindecare al corpului
  • stimulează curgerea lichidelor prin corp, ducând astfel la o mai bună circulație sanguină, limfatică și a lichidului cefalorahidian
  • întărește sistemul imunitar și rezistența la îmbolnăvire
  • poate elibera tensiuni adânc înmagazinate în țesuturile corpului
  • poate declanșa conștientizarea și eliberarea cauzei emoționale a unei tensiuni sau disfuncții
  • poate fi utilă atât în cazul celor mai variate problemele de sănătate, cât și ca prevenție sau întreținere a unui organism sănătos, plin de vitalitate

La ce ar trebui să mă aștept de la un tratament craniosacral? 

  • în timp ce pacientul se află întins pe masa de tratament, îmbrăcat în haine lejere, terapeutul, cu o atingere ușoară, monitorizează ritmul craniosacral, ținând mâinile la nivelul picioarelor, capului sau toracelui și de-a lungul întregii coloane vertebrale
  • practicianul aplică apoi tehnici manuale blânde pentru a elibera restricțiile și dezechilibrele din acele zone și pentru a îmbunătăți astfel funcționarea sistemului nervos central
  • un tratament tipic durează intre 30 minute și o oră, dar, în funcție de cazuistică, tratamentul poate fi personalizat și extins.
  • ca rezultat al terapiei, se obține un sistem nervos mai puțin restricționat și o stare de mai mare claritate mentală, relaxare și un corp capabil să funcționeze la nivel ridicat de performanță.

Indicații: migrene și dureri de cap, dureri cronice de gât și spate, stres și probleme legate de tensiuni nervoase, afecțiuni ale creierului și măduvei spinării în urma accidentelor, stres post-traumatic, disfuncții post-chirurgicale, oboseală cronică, insomnie, impotență, sterilitate, colici, autism, dificultăți de învățare, dislexie, scolioză, probleme ortopedice, dereglări ale sistemului nervos central, deterioare a funcțiilor de coordonare motorie, disfuncții ale țesutului conectiv, disfuncții ale articulației temporo-mandibulare, boli neurovasculare și ale imunității, depresie, dificultăți emoționale și multe altele.

Cele mai puternice efecte ale terapiei craniosacrale sunt considerate a fi in functionarea sistemului nervos central, a sistemului imunitar, a celui endocrin si in funcţionarea organelor viscerale prin intermediul sistemului nervos autonom. Aceasta terapie a fost utilizata cu succes remarcabil in multe cazuri de disfuncţii ale creierului, coloanei vertebrale si ale măduvei spinarii. Unele dintre aceste succese au fost documentate in studii oficiale, ele au fost studiate, observate si povestite de pacienti si terapeuti, care au mărturisit despre vindecări miraculoase în timpul sau imediat după ședințele de terapie craniosacrală. Cele mai importante dintre aceste succese raportate sunt in cazuri de leziuni ale creierului care au dus la paralizie spastica si in crize convulsive. Alte cazuri de succes raportate sunt in paralizii cerebrale, dizabilitati de invatare, crize epileptice, reactii depresive, disfunctii menstruale, disfuncţii motorii, strabism, probleme ale articulatiei temporo-mandibulara, dureri de cap, dureri de spate și ale coloanei vretebrale, dureri de mâini, picioare, mușchi, oase și articulații, dureri cronice și sindromul de oboseală cronică.

Cabinet bioenergie și terapie craniosacrală la Alba Iulia. Programare la tel: 0747-080238

Terapeut: Horațiu-Flaviu, maestru reiki, diplomat al Upledger Craniosacral International Institute.

Terapia craniosacrală-tratament eficient de eliberare emoțională și dizolvare a emoțiilor negative

Cum ne afectează emoțiile negative?

Acumularea și manifestarea emoțiilor negative au devenit din ce în ce mai prezente în viața noastră cotidiană, fiind un fenomen global. Trăim într-o societate care pune foarte multă presiune pe individ, cu cerințe de multe ori absurde pentru om, fie ca vorbim de job, viața de familie, cercul de prieteni etc.

Stresul cauzat de nevoia de a ne integra, de a face altora pe plac, nevoia de a acumula cât mai multe posesii materiale și bani, se manifestă din cauza acestor emoții negative. În afara manifestărilor la nivel psihic, emoțiile negative se transferă și in planul fizic, creând blocaje la nivelul terminațiilor nervoase, blocaje care afectează buna funcționare a organismului.

În timp, stresul constant care se adaugă, umple picătură cu picătură paharul, până când acesta dă pe afară. Efectiv, omul poate să cedeze psihic și fizic. Pentru a nu se ajunge în acel punct, trebuie să ne îngrijim, astfel încât ca emotiile negative acumulate să fie eliberate în mod constant, pentru a nu claca.

Terapia Craniosacrală-tehnică eficientă de eliberare emoțională

Terapia Cranio-Sacrală este o forma de terapie non-invazivă, complementară, care în combinație cu alte forme de terapie ajută pacientul în eliberarea emoțiilor negative. Terapeutul efectuează atingeri ușoare, în puncte cheie, pe cap, mâini, picioare și de-a-lungul coloanei vertebrale, ajutând la deblocarea terminațiilor nervoase, în zonele periferice ale sistemului nervos.

Avantajul terapiei craniosacrale constă în faptul că este lipsită de dureri, pacientul simțind o senzație de relaxare la nivel mental, dar si fizic. Daca este urmat un plan de tratament, în timp, efectele benefice majore ale terapiei vor fi vizibile și resimțite din plin în organism.

Eliberarea blocajelor emoționale de la nivelul terminațiilor nervoase, permite semnalului nervos să patrundă în totalitate pe lungimea nervului, permițând astfel organismului, de la nivel celular și până la organe și țesuturi, să se regenereze complet.

Odată blocajele eliberate, stresul psihologic se va diminua considerabil, oprind acest cerc vicios al emoțiilor negative. Neavând blocaje prezente, starea de bine se va perpetua, iar riscul apariției altor blocaje, pe viitor, se va diminua, oferindu-ne posibilitatea să ne bucuram de viață fără momentele intense de stres.

Concluzie:

Recomandăm tuturor celor care suferă de pe urma stresului, să nu ia în glumă stările de disconfort create de acesta. Deși pe termen scurt pot părea niște fleacuri, acumularea lor în timp poate avea efecte grave asupra organismului.

În combinație cu alte tehnici și terapii complementare (terapia reiki, terapia Raza vindecătoare, EFT, Coaching și NLP), terapia Craniosacrală va spori eficiența fiecărei terapii în parte și va accelera procesul de vindecare, la nivelul întregului organism. Orice blocaj emoțional poate fi depășit și vindecat, dacă pacientul devine conștient de problemele pe care le are și apelează la un specialist care îl poate ajuta.

Terapie Craniosacrală în Alba Iulia: strada Veneția 3, Alba Iulia, jud. Alba, tel : 0747-080238, e-mail: horareiki@gmail.com

Terapia CranioSacrală – un remediu eficient în combaterea și vindecarea depresiei, boala secolului!

Ce este depresia?

Cu toții am auzit la un moment dat în viață despre depresie, iar unii dintre noi chiar am trecut prin așa ceva. Nu este un lucru plăcut sau de luat în derâdere. Depresia nu este o simplă stare de disconfort sau o supărare trecătoare. Depresia este o afecțiune care se manifestă ca un dezechilibru chimic la nivelul creierului.

Creierul aflat în depresie nu poate produce destulă serotonină și dopamină, hormonii care reglează buna-dispoziție. Astfel, cei suferinzi de depresie nu se pot motiva să facă absolut nimic și se află într-o perpetuă indispoziție și incapacitate de funcționa la parametri normali.

Cum recunoaștem un om care suferă de depresie?

  1. Persoana în cauză a devenit mai retrasă față de cum era înainte – nu mai iese atât de des cu anturajulfamilia și prietenii, nu răspunde la telefon și nu mai comunică cum o făcea înainte;
  2. Cel suferind nu mai are aceeași rutină, nu mai practică aceleași ritualuri zilnice, obișnuiește să doarmă foarte mult și uneori refuză să se ridice din pat;
  3. Persoana a devenit apatică, manifestă stări inexplicabile de anxietate și are impresia că cineva vrea să o rănească;
  4. În situațiile extreme, pacientul suferind va recurge la tentative de suicid în urma unor scenarii create în mintea acestuia ca urmare a unei senzații de inutilitate totală a existenței sale.

Cum ajută terapia Craniosacrală la tratarea depresiei?

Sistemul craniosacral este, de fapt, primul înveliș al sistemului nervos central, având ca puncte extreme craniul și osul sacral. Terapeutul efectuează atingeri ușoare în puncte cheie de-a-lungul sistemului craniosacral (cap și coloană vertebrală), eliberând încordările și contracturile resimțite la acest nivel.

În tot acest proces, terapeutul reușește să redea funcționalitate sistemului nervos central, restabilindu-i funcțiile normale. Astfel, principala cauză a apariției depresiei, adică stresul, este pus sub control.

Axul hipotalamo-hipofizar-suprarenal, adică glandele endoncrine din corp ce controlează reacția la stres, sunt readuse la o funcționalitate normală. În cazul depresiei, aceste glande devin disfuncționale, creând senzații de stres în mod continuu, fapt ce contribuie și declanșează starea de depresie.

Optând pentru terapia Craniosacrală, pacientul suferind va simți o eliberare treptată din starea de neputință și se va simți din nou funcțional. Echilibrul la nivelul sistemului nervos va fi restablilit, iar producția de dopamină și serotonină va intra în parametri normali.

Împreună cu alte terapii complementare, suplimente naturale, meditație, reiki, Coaching & NLP, întregul complex simptomatologic și cauzele depresiei vor fi tratate, pacientul putând din nou să se bucure de viață.

Depresia nu trebuie să fie o sentință la o viață lipsită de sens! Depresia poate fi tratată, iar cei suferinzi pot reveni repede la o viață normală.

Terapie CranioSacrală în Alba Iulia: strada Veneția 3, Alba Iulia, jud. Alba, tel : 0747-080238, e-mail: horareiki@gmail.com

Breviar terapeutic Reiki:

Ce se poate vindeca in urma sedintelor reiki directe sau de la distanta? Deosebit de util pentru viitorii cursanti care doresc sa se initieze in terapia reiki (vindecarea cu energie universala).

Cursuri si initieri la distanta in terapia Reiki cu energie universala. Inscrieri la cursuri reiki online cu initiere la distanta sau programare la tratamente reiki in Alba Iulia, la tel: 0747-080238. Horatiu Flaviu, socio-psiho-pedagog, maestru radionic-reiki, maestru NLP.

In ce afectiuni este de ajutor terapia reiki? Lista de mai jos nu este completa, sunt doar o parte dintre afectiunile comune cu care oamenii se confrunta adeseori. Breviarul a fost tradus din cazuistica americana, a fost completat cu experienta mea personala ca terapeut reiki si terapeut craniosacral si a altor terapeuti cu experienta in bioenergie. Reiki este o terapie acceptata si acreditata de catre OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii).
Evident, efectele terapiilor alternative sunt dovedite si pot fi confirmate de foarte multi oameni care s-au echilibrat si s-au vindecat definitiv folosind reiki si terapia cu bioenergie, dar trebuie sa atragem atentia ca in orice situatie trebuie consultat medicul de familie sau de specialitate si nu trebuie intrerupte tratamentele medicale alopate prescrise de medici, acolo unde ele exista deja. Se recomanda consult medical de specialitate in toate situatiile. Noi nu facem minuni, dar miracolul poate sa apara unde si cand te astepti mai putin. Va doresc multa sanatate si echilibru, incredere in lumina si energie!!!
Ordine alfabetica:

Adenom de prostată
Durata tratamentului depinde de stadiul bolii şi începerea tratamentului. Afecţiunea poate fi rezolvată total dacă boala este în faza incipientă. În fazele foarte avansate se poate doar opri evoluţia bolii la nivelul la care s-a început tratamentul. Bioenergia aplicata pe zonele specifice (diafragma pelvina si zona lombo-sacrala) da rezultate daca este sustinuta in sedinte regulate, minim 5-10 sedinte, urmate de sedinte de intretinere, cel putin o sedinta la o luna.

Ameţeli
Se aplică tratament reiki-bioenergie. Acest tratament poate fi aplicat oricand, indiferent dacă ameţeala este întâmplătoare sau cronicizată. Cauza ameţelii ar trebui determinată, si prin alte mijloace  pentru ca tratamentul să conducă la rezolvarea problemei de fond. Foarte multe cazuri de ameteli survin in urma unor disfunctii ale diafragmei „Atlas”, a coloanei cervicale sau a zonei occipitale. Trebuie asadar mai intai „tratate” aceste disfunctii, dupa care e posibil sa dispara ametelile in totalitate. Rezultatele pozitive pot aparea in mai putin de 5 sedinte.

Anxietate
De multe ori anxietatea apare ca o cosecinţa a altei boli şi atunci va trebui tratată mai întai acea boală. Oricum, tratamentul bioenergetic aplicat in zona capului si reiki aplicat apoi pe toti centrii energetici, duc la o reducere considerabila a afectiunii.

Arsuri la stomac, reflux gastric, gastrita
Tratamentele reiki si eliberarea restrictiilor din fascie in zona plexului solar duc la scaderea treptata a arsurilor la stomac. Tratamentul este eficient inca de la prima sedinta. Totusi, ar trebui ca cei ce sufera de arsuri la stomac sa vada ce e in neregula cu dieta zilnica si sa suplimenteze aportul de alimente si bauturi alcaline (bazice) pentru a combate acizii ce dau arsurile repective.

Artroza
Se face tratament cu bioenergie aplicand palmele pe zona afectată. Durata de aplicare a palmelor va fi cât mai mare. Dacă durerea cedează, se poate face tratament la interval de două zile, în caz contrar, se face zilnic o perioada de 5-10 zile.

Artrita reumatoida, artrite 
Tratamentul da rezultate bune in cazul tuturor formelor de artrita. De multe ori rezultatul a aparut dupa 5-8 sedinte, dar imbunatatiri se pot recunoaste inca de la prima sedinta. Totul depinde cate afectiuni mai sunt asociate artritei. La unii pacienti, degetele dureroase s-au vindecat in circa 5 sedinte.

Astm bronsic
O serie de tratament de zece sedinţe rezolvă cu succes această boală. La început crizele se răresc, sunt mai uşoare şi, apoi, dispar total. În caz de nevoie se pot face şi 12 şedinţe de tratament. În funcţie de vârsta pacientului şi de vechimea bolii, este posibil ca o singură şedinţă de tratament să dea rezultate care să se menţină toată viaţa.

Atacuri de panica 
Se fac cca 5-7 sedinte de tratament bioenergetic. Primele 3-4 sedinte se fac in prima saptamana, iar restul cate o sedinta saptamanala.

Basedow
Efectul tratamentului Reiki aplicat pe diafragma toracica si centrii energetici corespunzatori este foarte rapid, după aproximativ 4 şedinţe se observă deja o scădere în volum a tiroidei, dar pentru rezultate de durată sunt necesare 10 şedinţe de tratament.

Bronşită
Se trateaza cu bioenergie. Se vor evita frigul şi umezeala.

Cardiopatie ischemică
Efectele terapiei bioenergetice sunt vizibile şi de durată, în majoritatea cazurilor pentru toată viaţa. Necesita un numar de 10 sedinte, apoi cate doua sedinte lunare timp de 6 luni.

Circulatie sangvină deficitară (circulatie periferica)
Afectiunea se reduce sau chiar dispare dupa 7-12 sedinte de tratament reiki-bioenergetic Au fost situatii in care circulatia periferica s-a normalizat in doar 3 sedinte de terapie.

Ciroză hepatică
În funcţie de vechimea bolii şi de stadiul ei în momentul începerii tratamentului, efectul poate fi total sau doar parţial (ameliorare). Dacă boala este abordată în stadiul incipient, se poate rezolva total. Numarul de sedinte depinde de raspunsul organismului la terapia cu bioenergie.De regula se fac cam 5-8 sedinte, apoi se urmareste starea cu cate o sedinta lunara timp de 6 luni.

Colită
De obicei efectul este rapid, după 4-5 şedinţe, dar pentru un rezulatat de durată trebuie facută o serie de tratament completă (8-10 sedinte).

Constipaţie
Constipaţia este o consecinţă a alimentaţiei incorecte şi a sedentarismului excesiv. Şi aceste aspecte trebuie corectate pentru ca rezultatul tratamentului să fie favorabil. În multe cazuri, în cursul tratamentului pentru alte afecţiuni se rezolvă şi problema constipaţiei, fară nici un alt tratament special.

Depresie
De obicei, depresiile sunt caracterizate de deficite energetice în plan emoţional şi tratamentul Reiki-bioenergetic este de neînlocuit. Efectul este întotdeauna îndelungat, uneori pentru toată viaţa.

Dezvoltarea curajului
Indiferent de cauză, efectul este totdeauna deosebit de bun. În funcţie de personalitatea pacientului se va alege o formula de tratament specific.

Diabet
Tratamentul este eficient în cazurile de diabet tip II (nedependent de insulina). Nu trebuie să fie nimeni surprins dacă efectul tratamentului cu bioenergie-Reiki este foarte spectaculos, ducând la o scădere importantă a glicemiei într-un timp foarte scurt. Chiar şi după restabilirea funcţionării normale a pancreasului va trebui respectat regimul alimentar timp de un an, altfel boala revine.

Discopatie vertebrala lombara, toracala sau cervicala
Efectul este adeseori spectaculos. La un tratament de 5-10 şedinţe, efectul ţine cel putin 3 ani. Ar fi indicat sa se faca cel putin trimestrial 1-2 sedinte de intretinere. Este valabil pentru aproape toate durerile de spate (coloana).

Dislexie
    Putem vorbi de tulburări de învăţare în cazul acelor copii la care rezultatele obţinute la citit-scris sau socotit rămân mult sub rezultatele aşteptate, raportate la nivelul capacităţilor intelectuale şi la efortul depus pentru învăţare. Tulburarea de învăţare poate apărea la orice nivel de inteligenţă, chiar şi la un nivel de inteligenţă superioară. Nu se explică prin lipsa exersării, lipsă de motivare, factori emoţionali sau slaba pregătire a profesorilor. Nu depinde de naţionalitate sau de nivelul socio-cultural al familiilor. Are la bază o disfuncţie neurologică, dar este influenţată şi de ereditate. Terapia craniosacrala da rezultate foarte bune in cazul dislexiei. Un numar de aproximativ 10 sedinte de terapie aduce dupa sine imbunatatiri considerabile, deseori spectaculoase.

Glaucom
Efectul este total şi spectaculos, indiferent de vârstă. Pacienţi cu multiple internari şi tratamente îndelungate s-au vindecat. Totusi sansele sunt egale spre vindecare sau nu. Ulterior tratamentului Reiki, medicii au constatat vindecarea totală ca şi cum boala n-ar fi existat.

Gonartroza (artroza genunghiului)
Se fac 7-10 sedinte de bioenergie. Efectul este absolut spectaculos. Persoane cu dureri de genunchi de ani de zile au scapat de dureri in doar 5 sedinte. Merita incercat cu incredere! De obicei, multi oameni sunt sceptici in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiei reiki-bioenergie si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! (remarca este valabila si in cazul altor afectiuni).

Hepatită
Dacă se respectă regimul alimentar, efectul tratamentului Reiki duce la dispariţia totală a simptomelor. După încheierea tratamentului, se trece treptat la o alimentaţie obişnuiă, evitandu-se excesele. Evident, mentionam din nou, tratamentul alopat prescris de medic trebuie urmat negresit.

Hernie de disc
Tratamentul bioenergetic va incalzi zona afectata si se vor obtine rezultate in cca 8-10 sedinte. Apoi trebuie facut tratament de intretinere cu o frecventa de 2-3 ori lunar. Totul depinde de timpul scurs de la instalarea bolii si de gravitatea ei.

Insomnie 
Cei mai multi oameni care au venit pentru tratarea insomniei au declarat ca dupa prima sedinta de reiki-bioenergie s-au odihnit cel mai bine. In termen de 5 sedinte insomnia devine amintire. Efectul este de cel putin 1 an, apoi trebuie reluata o serie de 5 sedinte, daca insomniile reapar.

Lombalgii, Lumbago acut, Lombo-Sciatica
Efectul este adeseori spectaculos. Cazuri dintre cele mai grave au reusit in doar 3-5 sedinte. In termen de 5-10 şedinţe, efectul ţine cel putin 3-5 ani, neforţându-se zona lombara. Ar fi indicat sa se faca cel putin trimestrial 1-2 sedinte de intretinere.

Migrene
În toate cazurile se obţine o îmbunatăţire vizibilă a stării pacientului. Tratamentul se aplică timp de 5-10 şedinţe.

Oboseală
Rezulatele sunt întotdeauna foarte bune. O serie de 8-10 şedinţe rezolvă o stare de oboseală cronică, iar efectul ţine caţiva ani. O oboseală momentană se tratează în poziţia culcat cu ochii închisi, timp de 5 sau 10 minute.

Otita
Se poate trata cu bioenergie. Trebuie respectat si tratamentul medical alopat. Sunt cazuri in care otita a disparut inca de la prima sedinta.

Prostatita
În toate cazurile se constată o îmbunătăţire sau chiar disparitia simptomelor. Se fac circa 8-10 sedinte.

Recuperare dupa accident vascular cerebral
Sedinte regulate de bioenergie pe o perioada de 3 luni, recupereaza excelent dupa accidentul vascular cerebral.

Recuperare dupa accidente si operatii chirurgicale
Durata de recuperare se injumatateste daca se fac sedinte de bioenergie. Intotdeauna recuperarea este mult mai rapida.

Sciatică
Rezultatul durează până la 3 ani, în funcţie de gravitata afecţiunii. De obicei, tratamentul reiki-bioenergie da rezultate spectaculoase. Este necesar un numar de cel putin 8 sedinte, apoi intretinere cel putin o data la o luna timp de 6 luni.

Sinuzită
O serie de 8-10 şedinţe de tratament rezolvă pentru totdeauna această boală.

Spasmofilie
Se vor face tratamente bioenergetice timp de 10 şedinţe şi rezultatul va ţine cel puţin 2 ani.

Spondiloza cervicala, toracala si spondiloza dorso-lombara
Terapia reiki cu bioenergie este foarte indicata. Spre uimirea pacientilor (care de ani de zile sufera de dureri crunte) in termen de 8-10 sedinte marea majoritate a celor afectati de aceste boli se echilibreaza si se vindeca. Efectul este spectaculos. In criza de durere, oamenii vin vaietandu-se si cu spatele blocat de durere. Dupa prima sedinta apare un efect de recul, usor dureros, apoi de la a doua sedinta durerile se estompeaza. Efectul este de lunga durata.

Stres emotional
Un numar de 5-7 sedinte reduce stresul sau chiar il vindeca cu efecte de lunga durata. Trebuie identificati factorii de stres si apoi tratament pentru eliberare somato-emotionala. 
Teamă
Tratamentele bioenergetice au succes garantat.

Tirioda (afecţiuni ale tiroidei)
Efectul este rapid şi de durată. In cazul Hashimoto, fiind vorba despre o boala autoimuna, tratamentele duc doar la o ameliorare a conditiei si la o intarire a sistemului imunitar.
Tulburari menstruale
Tratamentele reiki dau rezultate foarte bune. Se detensioneaza diafragma pelvina si se energizeaza sistemul cu terapie reiki.

Ulcer
Pentru ulcerul gastric, efectul este foarte bun, pentru cel duodenal, efectul este mai slab. Durata efectului este cam de un an, apoi trebuie reluat tratamentul reiki-bioenergetic.

Umar intepenit si dureri de umar
Tratamentul reiki-bioenergetic da rezultate excelente inca de la prima sedinta. Deblocarea umarului are loc aproape instantaneu, apoi trebuie urmate cca 5 sedinte pentru stabilizarea intregii zone cervicale, occipitale, gat, umeri.

Lista poate continua. Importante sunt urmatoarele:
Persoane cu diferite dureri si afectiuni "duse in spate" de ani de zile au scapat de dureri in doar 3-10 sedinte. Merita incercat cu incredere! De obicei, multi oameni sunt sceptici in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki cu bioenergie si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveti incredere in lumina si energie! La urma urmei, sunt tot ce avem nevoie pentru a functiona optim si sanatosi!!! 

Cu toate acestea trebuie sa atragem atentia ca reiki este o terapie complementara, reiki nu inlocuieste tratamentele medicale prescrise! Pentru orice problema de sanatate, adresati-va mai intai medicului de familie sau specialistului!


BREVIAR TERAPEUTIC - TERAPIE CRANIOSCRALĂ:

Terapia Craniosacrală este o terapie blândă, neinvaziva, ce are ca scop intensificarea activităţii sistemului craniosacral, adică locul în care functioneaza creierul şi măduva spinării. Programare la tratamente craniosacrale in Alba Iulia, la tel: 0747-080238


Terapia Craniosacrală este o metodă neinvaziva de evaluare şi corecţie, care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare şi auto-vindecare, mecanismul individual de însănătoşire naturală şi eliminare a efectelor negative. Este o terapie descoperita de medici americani in anii "70, echipa de medici condusa de Dr. John Upledger.
Este tot mai mult folosită in scop preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar şi a rezistenţei la îmbolnăvire. In timpul tratamentelor, pacientul sta intins pe masa de masaj, complet imbracat intr-o tinuta lejera. In acest timp, terapeutul atinge usor (cu greutatea de cca 5g-greutatea unei monede de 5 bani) anumite zone specifice din corp, stimuland astfel corectia si detensionarea membranelor intracraniene, a membranei Dura mater si a tesutului conectiv. Aceasta activitate va face ca lichidul cefalorahidian sa "curga" optim prin circuit si sa confere o stare de echilibru si vindecare. Tratamentul se face in sedinte de aproximativ 40-60 minute, numarul de sedinte depinde de gradul de afectiune si de perioada mai lunga sau mai scurta ce s-a scurs de cand boala s-a instalat in corp. Efectele unei sedinte de tratament sunt de lunga durata, pacientul va putea resimti efectele benefice si va putea experimenta vindecari ale diverselor afectiuni si in perioada ce se succede tratamentului. Practic, durata sedintelor si numarul lor depinde de raspunsul fiecarui pacient la tratamentul craniosacral. De obicei, un numar de 5-10 sedinte rezolva definitiv sau reduce simptomele. La sfarsitul fiecarei sedinte de tratament craniosacral, pacientul va avea senzatii totale de pace si echilibru, experimentand stari de bine si relaxare ca dupa un somn adanc. Cei mai multi dintre cei care au beneficiat de tratament craniosacral au simtit ca, asemenea unui computer, corpului lor li s-a dat un adevarat "restart", lucru ce a dus la o functionare mult mai buna a sistemului nervos central si la o imbunatatire considerabila a sistemului imunitar.


Terapia Craniosacrală ajută la alinarea durerii, la ameliorarea sau vindecarea unei game largi de boli şi disfuncţii cum ar fi:

1. Migrene, cefalee şi alte diverse dureri de cap
2. Dureri de gât şi spate, muschi, oase, ligamente si articulatii
3. Stres şi probleme legate de tensiuni nervoase
4. Afecţiuni ale creierului şi măduvei spinării ca urmare a accidentelor
5. Stres post traumatic, impotenta


6. Disfuncţii post chirurgicale
7. Oboseala cronică, dureri de picioare
8. Boli ale copilariei
9. Colici, artrita reumatoida, fibromialgie
10. Dureri lombare si cervicale, dureri de umar si genunchi
11. Dificultăţi de învăţare, dislexia
12. Scolioză, artroza, sinuzita, afectiuni ale colonului
13. Probleme ortopedice, gonartroza


14. Dereglări ale sistemului nervos central
15. Deteriorare a funcţiilor de coordonare motorie
16. Disfuncţii ale ţesutului conectiv
17. Disfuncţii ale articulaţiei temporo-mandibulară
18. Boli neurovasculare şi ale imunitaţii
19. Depresie, anxietate, astm bronsic
20. Dificultăţi emoţionale, insomnie, infertilitate
21. Recuperare dupa accidente vascular-cerebrale 

22. Lumbago acut, lombo-sciatica, spondiloze, discopatii
23Afectiuni si boli ale organelor interne (stomac, colecist, ficat, pancreas, intestine, colon, inima, plamani, laringe, esofag, aparat urogenital, orl etc).

Lista poate continua. Importante sunt urmatoarele:
Persoane cu diferite dureri si afectiuni "duse in spate" de ani de zile au scapat de dureri in doar 3-10 sedinte. Merita incercat cu incredere! De obicei, multi oameni sunt sceptici sau reticenti in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki si craniosacrala si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveti incredere in lumina si energie! La urma urmei, astea sunt tot ce avem nevoie pentru a functiona optim si sanatosi!!! Practic, nu exista limite in ceea ce priveste forta binefacatoare a tratamentelor bioenergetice reiki si craniosacrale. Ele sunt adecvate indiferent de afectiune si nu prezinta reactii adverse sau contraindicatii. Nu facem "minuni", dar miracolul poate sa apara acolo si cand te astepti mai putin!!!
Tratamentul cu Reiki si Terapia Craniosacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal, să facă faţă stresului zilnic mai uşor. E adecvată tuturor grupelor de viaţă de la copil, la vârsta a treia. 
Programare la tratamente in Alba Iulia, la tel: 0747-080238.
Va doresc multa sanatate si bucurie!

                                             Va doresc multa sanatate si echilibru!

Horatiu-Flaviu, maestru Ra-Reiki, terapeut craniosacral, maestru in terapii antistres si de eliberare emotionala, NLP master-practitioner, fondator al terapiei energetice "Raza vindecătoare". Comandá aici cartea "Raza vindecătoare"
Pentru sedinte de tratamente alternative sau inscriere la cursuri de terapii energetice, va rugăm sa ne contactati la 0747-080238 sau pe e-mail: horareiki@gmail.com.


              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu